Tag testen nu!

Innovation Company Test

Tag temperaturen på innovationsevnen i din virksomhed. Eller med andre ord, hvad er chancen for at du og dine kolleger lykkes med innovative tiltag i jeres virksomhed.

Resultatet giver dig et overblik over chancen for at lykkes, hvor svært det bliver, og hvor du selv skal tage fat for at støtte frem for at hindre innovationen.

Klik på ”Tag testen nu!” og gennemfør testen.
Du skal besvare 42 spørgsmål, så det tager ca. 10 minutter at gennemføre testen. Det er ingen videnskabelig test. Det er heller ikke nogen personlighedstest. Men det er en test, som tager temperaturen på din virksomheds evne til at gennemføre innovative forløb.

Tag testen nu!
(Den Lille Gule)

Spørgsmålene er hentet fra en stribe virksomheder, som har delt ud af deres erfaringer. Det er deres oplevelser, som danner grundlag for spørgsmålene.

Under hvert spørgsmål har du fem afkrydsningsmuligheder, idet du enten kan svare, at du er ”helt enig, overvejende enig, hverken enig eller uenig, overvejende uenig eller helt uenig”.

Når du har besvaret alle spørgsmål, får du resultatet kort beskrevet. Herudover kan du hente masser af inspiration og ideer i bogen ”Innovation – Sådan!” til, hvordan du og dine kolleger kan understøtte innovationsprocessen i din virksomhed.